Prima pagină > EXCLUSIV TV > Constantin Brânduşe revine la conducerea PNL Lupeni

Constantin Brânduşe revine la conducerea PNL Lupeni

SAMSUNG CAMERA PICTURESUna din deciziile luate astăzi de liderii organizaţiei judeţene a PNL a fost numirea în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL de la Lupeni a lui Constantin Brânduşe.
Acesta revine la conducerea organizaţiei liberalilor din municipiul Lupeni, în urma retragerii fostului preşedinte interimar Ştefan Păşcuţ, care urmerază să fie validat în funcţia de consilier local al municipiului Lupeni.
Omul de afaceri Constantin Brânduşe a mai ocupat funcţia de preşedinte al PNL Lupeni, funcţie din care şi-a prezentat, în 2012 demisia de onoare, refuzând să accepte semnarea protocolului de înfiinţare a USL în forma impusă de preşedintele din acea vreme al liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloţ. Consatntin Brânduşe a revenit în PNL în toamna anului trecut, la invitaţia coordonatorului PNL pentru Vale Jiului, Costel Avram.
La Lupeni, Brânduşe este cunoscut pentru atitudinea sa tranşantă faţă de derapajele comise în exercitarea mandatului de primar de către primarul în exerciţiu, social-democratul Cornel Resmeriţă. De altfel, la ultimele alegeri locale, Brânduşe a candidat ca independent pentru funcţia de primar, obţinând mai mult de o treime din sufragiile electoratului din Lupeni care vede tot mai mut în el profilul viitorului primar al acestei localităţi.
„Le mulţumesc colegilor din actuala echipă de conducere a PNL Hunedoara pentru încredere şi sunt convins că, alături de aceştia, dar mai ales împreună cu cetăţenii din municipiul Lupeni (pe care-i aştept în echipa mea şi a noului PNL) să construim un Lupeni al lucrului bine făcut şi să punem capăt unei prea lungi perioade de regres pentru comunitatea noastră”, a declarat Consatntin Brânduşe.
La rândul său, Costel Avram, coordonator al PNL în Valea Jiului apreciază că „politica lucrului bine făcut are cele mai mari şanse, prin personalitatea, seriozitatea şi exemplul personal al lui Constantin Brânduşe, să se impună şi în rândul electoratului din Valea Jiului, de prea mult timp păcălit de promisiunile deşarte ale PSD-ului şi reprezentanţilor acestuia.”
Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: