Prima pagină > EXCLUSIV TV > Tiberiu Iacob Ridzi e decis să-şi apere chiar şi în instanţă noua sa opţiune politică

Tiberiu Iacob Ridzi e decis să-şi apere chiar şi în instanţă noua sa opţiune politică

10624855_677022989061416_5534515984818989456_n“Nu există nici o lege care să poată fi aplicată retroactiv”, explică Tiberiu Iacob Ridzi situaţia în care se află după ce s-a numărat printre beneficarii ordonanţei de urgenţă privind migraţia aleşilor locali, lege declarată acum neconstituţională de CCR.

Primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, spune că legea nu poate fi aplicată retroactiv şi produce măsuri doar pentru viitor aşa încât atât el, cât şi consilierii care au trecut la alt partid în toamna lui 2014 au fost de bună credinţă. În plus, mai spune Ridzi, la Petroşani situaţia este oarecum specială, pentru că aici s-a plecat doar de la PDL la UNPR, partide care în 2012 erau în alianţă.

“În momentul în care am luat decizia de a mă înscrie în UNPR, Ordonanţa care permitea acest lucrui era o lege în vigoare. Eu cred că toţi primarii şi consilierii locali au fost de bună credinţă în momentul în care au ales să schimbe partidul politic. La Petroşani, situaţia este şi mai clară, din punctul meu de vedere pentru că, în 2012, noi am candidat sub sigla USP, alianţă formată din 3 partide politice PDL – UNPR şi PNŢCD. Sigur că vom vedea ce va hotărî Parlamentul pe această chestiune, dar, cel puţin la Petroşani va fi o speţă care, probabil, va fi decisă de un judecător, dacă se va pune problema să se ajungă la această fază”, apreciază Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta a ales să se înscriere în UNPR, după ce, cu un an în urmă, a renunţat la toate funcţiile din PDL.
Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: