Prima pagină > EXCLUSIV TV > Primarul Uricanului aşteaptă verdictul justiţiei în dosarul privind legalitatea construcţiei drumului spre Herculane

Primarul Uricanului aşteaptă verdictul justiţiei în dosarul privind legalitatea construcţiei drumului spre Herculane

Ultimii aproape 20 de kilometri ai DN66A care ar asigura deschiderea Văii Jului spre zona de Sud a ţării noastre, pe unul din cele mai frumoase trasee montane (Câmpu lui Neag – Valea Cernei – Băile Herculane) ar putea fi realizaţi în acest an. Acxest lucru depinde însă de verdictul pe care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl va da în procesul intentat Guvernului de către o organizaţie ecologistă, care consideră inacceptabilă realizarea acestei investiţii.

Lucrările, începute cu ani în urmă, încă din vremea câmnd Tzraian Băsescu era ministru al Transporturilor, au stagnat, în ultimii ani, tocmai din cauza acestui conflict, pe care instanţele de judecată au fost chemate să-l soluţioneze. În primă instanţă, Guvernul a câştigat acest proces, dar organizaţia ecologistă Agent Green a făcut recurs la Înalta Curte. În speranţa unei rezoluţii favborabile, Guvernul a prins încă din bugetul anului 2014, suma de 58 de milioane de euro pentru finalizarea acestei investiţii. „Pentru că există însă acest litigiu, în 2014 nu s-au putut începe lucrările. Acum se aşteaptă verdictul Curţii, iar eu personal sper că aceasta ne va favoriza pe noi, uricănenii, şi pe toţi cei interesaţi ca Valea Jiului să aibă deschidere rutieră spre Herculane”, este de părere Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani.
Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: