Prima pagină > EXCLUSIV TV > Cu noi lideri în Hunedoara, PRM speră la victorie în 2016

Cu noi lideri în Hunedoara, PRM speră la victorie în 2016

IMG_20150221_114305La sfârşitul săptămânii trcute a avut loc la Petrosani Conferinţa Judeţeană de alegeri a P.R.M. Hunedoara. la eveniment au participat un număr de 82 de delegati din judet, care şi-au ales o nouă conducere la nivel de judeţ pentru următorii 4 ani.
Preşedintele interimar Emanoel Andronache – numit in 20 septembrie 2014 chiar de către Corneliu Vadim Tudor , a fost ales, graţie unui vot unanim în funcţia de presedinte al filialei judetene a P.R.M. Hunedoara. Din Biroul de conducere al filialei judetene a P.R.M. vor mai face parte Siminie Vasile – preşedinte de onoare, Mircea Mincea Nicolae – prim-vicepresedinte Beres Gheorghe, Nasalean Ionut,Mircea Zdrincu,Florean Ion,Bar Sorin , Mermezan Ana – vicepreşedinţi.
La finalul conferintei presedintele P.R.M. Hunedoara Emanoel Andronache a declarat: „În calitate de lider judeţean al P.R.M. afirm cu tărie că atât Valea Jiului cât şi judeţul Hunedoara au viitor dacă politicienii aleşi să administreze primăriile şi judeţul nu vor mai fura. Reţeta P.R.M. este simplă: oamenii cinstiţi , justiţiari şi incoruptibilii P.R.M. trebuie să reintre în Consiliile locale, în Consiliul judeţean şi în Parlament. Tăierile de salarii, pensii şi inchiderea spitalelor s-a făcut în 2010 în Romania fără ca în Parlament să fie P.R.M. Opoziţia parlamentară din acel moment a fost apatică, iar românii au avut de suferit. Semnalele care vin din Europa, cu alegerile din Grecia –victoria Syriza, sau din Franta – Frontul National al lui Marine Le Pen, arată că revine în forţa doctrina justiţiară şi a naţionalismului curat, pe fondul falimentului reformelor economice ale Uniunii Europene. Cred că acest efect se va resimţi şi în Romania, exact în anul electoral 2016.”

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: