Prima pagină > EXCLUSIV TV > Iubire, prin artă şi teatru, în viziunea tinerilor actori ai trupei Theatron din Vulcan

Iubire, prin artă şi teatru, în viziunea tinerilor actori ai trupei Theatron din Vulcan

teatruvulcan2Membrii trupei Teathron de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan au oferit astăzi, de Dragfobete, publicului vulcănean un spectacol apreciat la scenă deschisă de sutele de spectatori care au venit să urmărească reprezentaţia de la sala cinematografului „Luceafărul”. Printre aceştia s-a aflat şi primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, care s-a arătat încântat de maniera în care tinerii din Vulcan pun în scenă piese de teatru, dar şi de talentul licennilor de la Colegiul „Mihai Viteazu”.
teatruvulcan1
„Maniera în care acești tineri deosebit de talentați și ușor de modelat de doamna profesoară Gabriela Sima au urmărit să transmită mesajul Iubirii, este nu doar o metaforă de scenă pentru o lume a unui viitor fără sentimente umane, ci și un mesaj social cu o încărcătură emoțională deosebit de puternică ( simțită din plin de cei prezenți în sală).
Piesa UTOPIUM scrisă chiar de ei (practic o adaptare în registru vulcănean a unui scenariu de film pe care ei l-au văzut și i-a impresionat foarte mult) este o declarație directă a acestor tineri, adresată tuturor celor ce sunt amenințați să își piardă sufletul prin meandrele societății tumultoase de astăzi…indiferent de vârstă. Chiar dacă acțiunea se petrece undeva departe, în sec.XXIII, tema abordată cu nuanțele de rigoare, este de maximă actualitate.
Mesajul tinerilor liceeni este simplu: să nu uităm că suntem oameni, că avem nu doar dreptul la sentimente dar și obligația de a ne cultiva sentimentele, dintre care cel mai nobil este desigur IUBIREA. Frumoșii noștri adolescenți doresc să trăiască într-o lume din care ura și războiul să dispară definitiv…iar pentru ei acest lucru nu este deloc o Utopie. Pentru trupa Teathron lucrurile sunt clare: sunt tineri, frumoși,talentați, deștepți, sensibili și vizibil îndrăgostiți – cel puțin de teatru. Le mulțumim că ne-au oferit acest prilej de a reflecta la cea mai grea temă a tuturor timpurilor: IUBIREA. Îi felicităm și le dorim succes și pe mai departe”, a declarat primarul Gheorghe Ile.
Tiberiu VINTAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: