Prima pagină > EXCLUSIV TV > Soluţionări de probleme privind contractele Apa Serv la Uricani

Soluţionări de probleme privind contractele Apa Serv la Uricani

Chelaru 1Ca urmare a aspectelor semnalate în cadrul audienţelor din 19 februarie 2015 ale directorului general Apa Serv Valea Jiului Costel Avram, acesta şi-a luat angajamentul de a se deplasa împreuna cu o echipă a furnizorului de servicii de utilitate publică la domiciliul doamnei Elena Chelaru din Uricani, pentru a verifica la faţa locului situatia imobilului în care aceasta locuieşte, cu privire la aspectele semnalate privind contractul de furnizare a apei potabile cu S.C Apa Serv Valea Jiului S.A.

Astăzi, 24 februarie, o echipă de la Apa Serv, condusă chioar de directorul general Costel Avram a fost prezentă, încă de la primele ore ale dimineţii, în oraşul Uricani, în primul rând pentru a veni în întâmpinarea celor semnalate de doamna Chelaru la audienţele de săptămâna trecută. „Am constatat situaţia de fapt de la faţa locului şi am decis că putem soluţiona problema, în mod favorabil pentru acest beneficiar. În fapt, doamna Chelaru a fost debranşatăa de la reţeaua de alimentare cu apă, în urma acţiunilor organizate de Apa Serv pentru identificarea persoanelor rău-platnice. Am decis că doamna Chelaru poate fi rebranşată, în zilele imediat următoare, la reţeaua de apă potabilă a Apa Serv, aceasta obligându-se să îşi respecte angajamentul de plată şi contractul aflat în derulare”, a declarat directorul general ASVJ, Costel Avram.

Cu un astfel de angajamanet asumat, şi ştiind că în cazul în care nu va respecta obligaţiile convenite, va fi pasibilă de debranşarea totală, doamna Chelaru s-a arătat extrem de mulţumită de înţelegerea manifestată faţă de cazul său de conducerea Apa Serv. „Nu am cuvinte, pot doar să vă spun că vă mulţumesc şi ma bucur că voi avea din nou apă”, ne-a declarat Elena Chelaru.

Zanfira 1Tot astăzi, la Uricani, echipa ASVJ s-a deplasat şi la domiciliul unui alt beneficiar, doamna Zanfira Tatiana, care i-a solicitat săptămâna trecută, în direct la un post local de televiziune directorul general Costel Avram, sprijin pentru a avea apă. Din păcate, la domiciliul acesteia, situat într-un bloc de pe Aleea Progresului, echipa de la Apa Serv a constat cu stupoare că locuinţa acestui beneficiar era branşată la apă în mod ilegal. În acesastă situaţie s-a procedat automat la debraşare şi i s-au pus în vedere doamnai Zanfira condiţiile legale şi condiţiil de plată pe care trebuie să le îndeplinească pentru a mai putea bebeficia de serviciile Apa Serv, mai ales că pe numele său este înregistrată şi o datrorie restantă de peste 2200 lei, precum şi un dosar de judecată din anul 2011.

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: