Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liberalii, vestitori ai primăverii în Valea Jiului

Liberalii, vestitori ai primăverii în Valea Jiului

pnlpetrila1Prima zi de martie a fost un prilej numai bun pentru sute de reprezentanţi ai PNL din Petrila, Vulcan şi Uricani să iasă în stradă, la o frumoasă întâlnire de primăvară cu cetăţenii. Cu flori şi mărţişoare, liderii PNL au oferit cetăţenilor Văii Jiului momente de respect, culegând la rândul lor aprecierile opiniei publice.
La Petrila, în fruntea liberalilor care au împărţit astăzi flori doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în cale, s-a aflat preşedintele organizaţiei PNL Petrila, Costel Avram. „Contrar părerii potrivit căreia cu o floare nu se face primăvară, am vrut să demonstrăm astăzi că pentru petrileni primăvara e mai aproape ca niciodată, iar zâmbetele şi mulţumirile celor cărora le-am oferit, din inimă, o floare, nu face decât să confirme acest lucru. Activităţile de acest fel au devenit deja un lucru firesc prin care noi, liberalii, în primul rând ca oameni oneşti dar şi din respect pentru cetăţenii acestui frumos oraş, înţelegem să ne exprimăm public ori de câte ori avem ocazia. Doamnelor şi domnişoarelor din Petrila le dorim o primăvară plină de flori, de împliniri şi satisfacţii”, a declarat Costel Avran, preşedintele PNL Petrila.
pnlvulcanAcţiuni siumilare au avut loc şi la Vulcan, unde atitudinea liberalilor a devenit, în timp, exemplu şi pentru alte formaţiuni politice locale. „Tradiţia prin care PNL Vulcan deschide primavara vulcănenilor s-a menţinut şi în acest an. Menţionăm faptul că în timp ce alte partide puneau accent mai mult pe ziua de 8 Martie, liberalii vulcaneni au amintit cetăţenilor şi tradiţia de mărţişor. După mai mulţi ani de astfel de acţiuni au început şi celelalte partide să urmeze exemplul liberalilor iar asta nu face decât să ne bucure şi să ne dovedească că acţiunea noastră a fost de bun augur şi un real succes pentru toată lumea”, a declarat Alina Cîrstoiu, preşedintele PNL Vulcan.
pnluricaniŞi la Uricani, liberalii au ieşit astăzi pe străzile oraşului pentru a împpărţi doamnelor şi domnişoarelor din oraşul de la capătul de vest al Văii Jiului garoafe şi flori de primăvară. „Primăvara este, prin ea însăşi, un simbol al speranţei şi al renaşterii. Similar, PNL este un simbol al renaşterii unei Românii a speranţelor şi ne-am dorit să transmitem acest sentiment tuturor oamenilor din oraşul nostru”, arată şi Constantin Zaharia, preşedintele PNL Uricani.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: