Prima pagină > EXCLUSIV TV > De 8 martie, femeile liberale din Lupeni au poftit la bal !

De 8 martie, femeile liberale din Lupeni au poftit la bal !

DSCF5655Marcarea unor evenimente importante din viaţa comunităţii locale a devenit, pentru liberalii din municipiul Lupeni, o frumoasă şi constantă tradiţie. În virtutea aecsteia, în mod evident, ziua de 8 martie – Ziua Internaţională a Femeilor nu putea fi marcată altfel.
Peste 100 de doamne şi domnişoare, însoţite de domni au ţinut să participe la ediţia din acest an a Balului PNL de 8 Martie organizat de filiala locală a PNL Lupeni în ambientul primitor al restaurantului „Montana”. Nimeni nu a avut ce regreta, pentru că evenimentul a fost, ca toate celelalte organizate sub sigla PNL la Lupeni, unul reuşit.
DSCF5635Cum balurile liberalilor din Lupeni nu sunt doar un motiv de distracţie, ci au un important caracter fie social, fie educaţional, fie umanitar, de această dată a fost rândul elevilor de la Clubul elevilor din Lupeni, coordonaţi de prof. Claudiu Dragotă să fie promovaţi în cadrul reuşitului eveniment al liberalilor din Lupeni.
„Vreau să-i felicit, în primuol rând pe copiii care au făcut măsura talentului lor cu acest prilej, dar în acelaşi timp să-i felicit pe colegii mei din echipa PNL Lupeni pentru reuşita acestei activităţi. În altăp ordine de idei, tuturor colegelor noastre din PNL Lupeni şi tuturor doamnelopr şi domnişoarelor din oraşul nostru le doresc tot binele din lume, sănătate, fericire şi le dăruiesc din suflet un buchet de… brânduşe”, a declarat Constantin Brânduşe, preşedintele PNL Lupeni.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: