Prima pagină > EXCLUSIV TV > Succes remarcabil pentru Secția de Șah a C.S. Vulcan

Succes remarcabil pentru Secția de Șah a C.S. Vulcan

Sah Caciulata 5Micuţa şahistă Oana Magdalena Șchiopu, de la CS Vulcan a fost transferată la C.S.Ş. Nr. 1 Timișoara. Acest transfer a fost realizat urmare a invitației făcute Secției de Șah din Vulcan de către domnul prof. Corneliu Pășcălău – antrenor emerit, președinte al Asociației Județene de Șah Timiș și vicepreședinte al F. R. Șah. Timișoara este unul dintre cele mai puternice centre șahiste din România, de la cluburile de aici provenind peste o treime din campionii naționali ai ultimului deceniu, la toate categoriile de vârstă, atât la copii și juniori, la seniori, cât și pe echipe.
Oana (care va avea dublă legitimare, inclusiv la C.S. Vulcan) urmează astfel alte două renumite șahiste care au plecat din Valea Jiului la Timișoara, respectiv, Cristina (Bădulescu) Foișor și Daria Vișănescu, ambele deținătoare de titluri naționale și internaționale.
Tânăra șahistă de la Vulcan a împlinit 9 ani în luna ianuarie și practică șahul de la vârsta de 7 ani. În 2014 a obținut titlul de campioană națională la șah blitz și vicecampioană la șah rapid (fete 8 ani). Tot în 2015, a obținut Locul I la concursul național ”Pierre de Coubertin – Vreau să fiu mare maestru!” În luna februarie 2015, la Căciulata, cu 9 victorii din 9 partide, a câștigat competiția fetelor de 9 ani a Campionatului Național Școlar „Elisabeta Polihroniade”. A câștigat sau a obținut rezultate foarte bune la multe alte concursuri multe
Invitația domnului profesor Corneliu Pășcălău a fost onorantă pentru clubul nostru, iar transferul Oanei la Timișoara reprezintă un succes pentru noi și o recunoaștere a muncii depuse la Clubul Sportiv Vulcan.
Suntem convinși că, beneficiind de condițiile superioare de pregătire de la Timișoara, de asistența valoroasei echipei de antrenori din orașul de pe Bega, Oana va continua să performeze în sportul minții.

Dorel Șchiopu,
Președinte Secția de Șah C.S. Vulcan

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: