Prima pagină > EXCLUSIV TV > Utilizatorii buni platnici nu vor mai fi debranşaţi de la reţelele de distribuţie a apei

Utilizatorii buni platnici nu vor mai fi debranşaţi de la reţelele de distribuţie a apei

vochjitopiu“Dragi români, dacă vă plătiți apa o veți avea de acum încolo !”, anunţă Biroul parlamentar al senatorului Haralambie Vochiţoiu, într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Potrivit acestuia, utilizatorii buni platnici nu vor mai fi debranşaţi de la reţelele de distribuţie a apei. Senatul României a aprobat zilele trecute proiectul legislativ iniţiat de senatorul Haralambie Vochiţoiu, care are ca obiect completarea Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, republicată. Această completare urmăreşte reglementarea situaţiei cetăţenilor ce îşi achită contravaloarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare. Astfel, în baza noilor reglementări, operatorii nu vor mai avea dreptul să sisteze furnizarea/ prestarea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pentru utilizatorii din imobilele condominiale care sunt buni platnici. În schimb, cetăţenilor care nu îşi achită contravaloarea serviciilor furnizate şi pentru care nu există modalitatea tehnică de debranşare individuală le va fi solicitată imediat recuperarea debitelor în instanţă.

„Prin acestă propunere legislativă mi-am dorit să vin în ajutorul cetăţenilor şi să le ofer un sprijin împotriva abuzurilor tot mai dese din partea societăţilor de apă şi de canalizare prin efectuarea de debranşări generale din cauza rău platnicilor. Vă asigur, în continuare de întreaga mea disponibilitate pentru soluţionarea problemelor dumneavoastră, potrivit competenţelor mele de senator”, a declarat Vochiţoiu.
Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: