Prima pagină > EXCLUSIV TV > Chinezii caută oportunităţi de afaceri în judeţul Hunedoara

Chinezii caută oportunităţi de afaceri în judeţul Hunedoara

02O delegatie condusă de Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, a efectuat o vizită în judeţul Hunedoara. Pe agenda vizitei a fost prevăzută și o întâlnire cu autoritățile de la nivelul județului Hunedoara.

Întâlnirea a avut loc la Consiliul judeţean Hunedoara unde Excelenţa Sa domnul Xu Feihong a discutat cu reprezentanţii Instituţiei Prefectului – Judeţul Hunedoara şi cu cei ai Consiliului Judeţean Hunedoara. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte legate de posibilitatea de a dezvolta proiecte de colaborare economice, culturale şi artistice în perioada următoare.

Oaspetele chinez a apreciat că, din punct de vedere economic, judeţul Hunedoara are un potenţial foarte mare, ceea ce poate consitui o premisă a unor posibile parteneriate viitoare. Autoritățile județene – prefectul Sorin Adrian Vasilescu și vicepreședintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor – au apreciat vizita delegației chineze în județul nostru și au adresat invitații partenerilor de a investi în județul Hunedoara, unde autorităţile, județene și locale, sunt gata să identifice soluţiile legale pentru ca proiectele investiţionale să se pună în practică rapid şi corect.

„Un domeniu important şi în care se poate investi este agricultura, cu preponderenţă industria zootehnică. Având în vedere specificul ocupaţional din mediul rural, care este reprezentat de creşterea animalelor, realizarea unui sistem de colectare şi prelucrare a laptelui ar putea fi o mână de ajutor întinsă atât colectivităţilor locale, dar şi unui agent economic care ar avea acces la o materie primă ieftină şi de Un alt palier este reprezentat de producerea energiei electrice, unde pe baza unor parteneriate public-privat, se poate dezvolta o colaborare reciproc avantajoasă, dacă vor exista agenţi economici care ar dori să se implice în această activitate”, arată prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu.

S-a subliniat faptul că Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Hunedoara vor susţine eventualele demersuri pentru ca o astfel de colaborare să devină realitate.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: