Prima pagină > EXCLUSIV TV > “Festivalul Vostru, al Adolescenţilor” se joacă din nou pe scena teatrului din Petroşani

“Festivalul Vostru, al Adolescenţilor” se joacă din nou pe scena teatrului din Petroşani

festival petrosaniTeatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroşani este, pentru al treilea an consecutiv, gazdă a unui inedit festival de teatru al adolescenţilor. Organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Petroşani şi Consiliul judeţean Hunedoara, festivalul intitulat sugestiv „FESTIVALUL VOSTRU, AL ADOLESCENŢILOR”, va aduce pe scena teatrului din Petroşani, sute de tineri artişti amatori din cadrul trupelor de teatru înfiinţate la nivelul unor unităţi de învăţământ din Valea Jiului şi din ţară. Evenimentul va avea loc în perioada 8-10 mai la teatrul din Petroşani.

„Am mai spus acest lucru şi constat că dreptatea este de partea mea: Ora exactă în teatru se dă şi de la Petroşani. Acest festival aduce în acest an, la cea de-a treia ediţie, pe lângă tinerii de la şcolile din Valea Jiului, tineri artişti de la Bucureşti, Tg. Jiu, Sibiu, Rm. Vâlcea, Baia Mare, Roman, Panciu ş.a. În plus, vom avea şi câteva recitaluri de excepţie, susţinute de trupa Teatrului Excelsior (condusă de actorul şi omul de televiziune Mihai Răzuş) sau trupa Facultăţii de Teatru şi Televiziune de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. Sper din suflet ca profesorii să ne ajute, să vină împreună cu elevii în sala de spectacol,
să-şi susţina colegii. Iar pe dumneavoastră, iubitorii teatrului din Valea Jiului, vă invit de pe acum să veniţi la teatru, pentru a vcedea câteva prestaţii de excepţie, ale unor copii, ale unor tineri pentru care arta şi teatrul înseamnă talent şi pasiune”, spune directorul teatrului din Petroşani, actriţa Nicoleta Bolcă.

festivalul adolescentilorBiletele pentru spectacolele festivalului de teatru al adolescenţilor s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Teatrului „Ion D. Sîrbu”. Costul unui bilet este 10 lei.

Luminiţa VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: