Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liberalii atrag atenţia Primăriei Lupeni că au minţit în legătură cu termenul privind astuparea gropilor din carosabil

Liberalii atrag atenţia Primăriei Lupeni că au minţit în legătură cu termenul privind astuparea gropilor din carosabil

cristi rosu2Când se vor astupa gropile de pe drumul principal din Lupeni ? Întrebarea este pe buzele participanţilor la trafic care tranzitează municipiul Lupeni deja de câteva săptămâni bune. După ce zonele de la intrarea şi ieşirea din Lupeni de pe DN 66A, dar şi buleveradul principal din Lupeni s-au transformat în adevărate piste de slalom care obligă participanţii la trafic la adevărate acrobaţii rutiere, autorităţile locale din municipiul Lupeni au promis, la interpelarea adresată de consilierul local PNL Cristian Roşu la începutul acestei luni, că vor purcede la reparaţiile necesare ale şoselei în data de 10 aprilie.

Numai că asfaltările nu au înmceput la Lupeni nici până astăzi. Motiv care l-a determinat pe Cristian Roşu să adopte o metodă inedită de a atrage atenţia asupra acestei promisiuni făcute, sub cuvânt de onoare, de viceprimarul Cornel Lungan. Consilierul liberal a prezentat, în plenul şedinţei de Consiliu local de astăzi un afiş în care atrage atenţia autorităţilor locale asupra promisiunii neonorate. „Astazi , in sedinta Consiliului Local , am solicitat , din nou , asfaltarea drumurilor din orasul Lupeni. Si pentru ca la ultima sedinta am fost pacalit cu data de 10 aprlie , am protestat ,aducand aminte aceste promisiuni ! Noul termen pe care domnul viceprimar l-a avansat este 4 mai 2015. Doamne ajuta !”, a declarat Cristian Roşu.

DSC07504Municipiul Lupeni este singura localitate din Valea Jiului în care, în această primăvară, nu au fost efectuate lucrări de reparaţii la carosabilul afectat de capriciile iernii. Această constatare nu reprezintă o surpriză nici pentru preşedintele PNL Lupeni, Constantin Brânduşe. Acesta spune că „minciuna este cunoscută deja drept un brand politic al actualilor lideri ai comunităţii locale din Lupeni”. Brânduşe apreciază de asemenea că „întreaga administraţie locală condusă din arest la domiciliu de baronul roşu Cornel Resmeriţă este asemenea drumului care tranzitează oraşul: plină de gropi, hârtoape şi mizerie.” Motiv pentru care liberalii, decişi să schimbe la alegerile din 2016 această stare de lucruri, vor semnala cetăţenilor, prin toate pârghiile pe care le au la dispoziţie, toate matrapazlâncurile şi minciunile actualei administraţii.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: