Prima pagină > EXCLUSIV TV > Festivalul naţional de teatru al adolescenţilor va fi susţinut de autorităţile publice locale din Petroşani

Festivalul naţional de teatru al adolescenţilor va fi susţinut de autorităţile publice locale din Petroşani

festivalul adolescentilorConsiliul local al municipiului Petroşani a validat, în unanimitate, propunerea primarului Tiberiu Iacob Ridzi, aprobând astfel ca autorităţile locale din Petroşani să fie parteneri în derularea proiectului cultural iniţiat de Teatrul “Ion D. Sârbu” şi dedicat adolescenţilor aspiranţi la titlul de actor.

Petroşaniul urmează să găzduiască, în perioada 8-10 mai, cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru al Adolescenţilor. Festivalul a cărui idee a pornit de la câţiva tineri din Valea Jiului, în urmă cu 3 ani, este astăzi un apreciat eveniment cultural, unic de acest fel în România. Pentru buna organizare a festivalului, în calitate de co-organizatori, alături de Teatrul “Ion D. Sârbu” şi Consiliul judeţean Hunedoara, Consiliul local al municipiului Petroşani a aprobat alocarea sumei de 4000 de lei.

Banii vor fi utilizaţi pentru constituirea fondului de premiere a câştigătorilor şi pentru editarea afişelor oficiale ale evenimenului. Premiul pentru cel mai bun spectacol va fi, astfel, răsplătit cu 1000 de lei, 700 de lei fiind acordaţi pentru cea mai bună regie, în timp ce alţi câte 500 de lei vor reveni celui mai bun actor, respectiv celei mai bune actriţe. Şi cele mai bune roluri secundare dar şi cel mai bun scenariu al pieselor de teatru puse în scenă de tinerii actori la “Festivalul Vostru, al Adolescenţilor” vor fi, de asemeena, premiate de autorităţile locale de la Petroşani.

Luminiţa VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: