Prima pagină > EXCLUSIV TV > Noua faţă a Serviciului de Urgenţe de la Spitalul din Vulcan este apreciată de autorităţile administraţiei locale

Noua faţă a Serviciului de Urgenţe de la Spitalul din Vulcan este apreciată de autorităţile administraţiei locale

“Nu doresc nimănui să ajungă la serviciul de urgenţe al Spitalului nostru… Dar, dacă vi se petrece aşa ceva, vă asigur că aici sunteţi pe mâini bune”, afirmă Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, după vizita pe care a efectuat-o la acest important obiectiv social al oraşului.

Garanţiile date, în acest sens, de primarul Ile şi susţinute atât de directorul Spitalului municipal Vulcan, ec. Cristina Baleia cât şi de şeful Compartimentului de Primiri Urgenţe, dr. Cătălin Popa, se bazează pe rezultatele vizibile pe care le-a adus secţiei de urgenţe implementarea unui proiect susţinut de grupul Rompetrol. Proiectul de modernizare al acestui serviciu medical, finalizat de curând, răspunde normelor spitaliceşti pentru această activitate mult mai bine decât în foarte multe dintre spitalele din România. Circuitul de intervenţii în cadrul acestui serviciu a fost gândit de echipa de management a spitalului în cel mai mic amănunt. Graţie acestui proiect, au fost modernizate toate saloanele UPU de la Spitalul din Vulcan, recepţia serviciului de Urgenţe şi anexele. De asemenea, din banii prevăzuţi în proiect au fost achiziţionate câteva aparate medicale şi instrumentar necesar unor intervenţii prompte în cadrul serviciului de urgenţe medicale.
“Este un proiect dedicat tuturor cetăţenilor care pot ajunge
într-o astfel de situaţie de viaţă, fie ei vulcăneni sau din alte localităţi, aflaţi cu sănătatea în situaţie de urgenţă”, concluzionează primarul Ile, după inspecţia făcută la faţa locului.

Primarul Vulcanului spune că Spitalul Municipal din Vulcan a fost întotdeauna în atenţia autorităţilor locale care au căutat soluţii pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii, astfel încât uşor, dar sigur, această unitate medicală să poată îndeplini condiţiile necesare pentru asigurarea unui act medical de calitate pentru cetăţenii Vulcanului. “Vom căuta să găsim şi alte soluţii şi resurse pentru a continua procesul de modernizare al Spitalului, aşa cum ne-au solicitat cetăţenii şi aşa cum este firesc pentru un oraş care se respectă”, a mai precizat Gheorghe Ile.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: