Prima pagină > EXCLUSIV TV > Un consilier local din Lupeni l-a prins cu minciuna pe viceprimarul Cornel Lungan

Un consilier local din Lupeni l-a prins cu minciuna pe viceprimarul Cornel Lungan

aurel uilacanCeea ce este evident pentru toată lumea, în legătură cu situaţia dramatică în care se află administraţia publică locală din municipiul Lupeni, nu pare a fio vizibil şi pentru edilii care conduc destinele oraşului.
Nu mai departe decât la ultima şedinţă a Consiliului local Lupeni, la o întrebare lansată de consilierul Aurel Uilăcan, viceprimarul Cornel Lungan (devenit, interimar, şef al administraţiei locale) a afirmat că „Primăria Lupeni nu mai are în acest moment nici un fel de datorii.”

Sigur, optimismul debordant al viceprimarului Cornel Lungan este lăudabil, numai că răspunsul domniei sale este viciat fie de necunoaşterea realităţii, fie de incompetentţă, fie chiar de o gravă nepăsare. Altfel nu se explică cum este posibil ca şeful (fie el şi interimar) administraţiei locale să nu aibă habar de faptul că, din informaţiile publice prezentate de Ministerul de Finanţe, municipiul Lupeni este în continuare pe primul loc în topul datornicilor din judeţul Hunedoara, deţinând un loc fruntaş şi în topul naţional.

”Primăria Lupeni avea, la finele lunii martie anul curent, datorii în valoare totală de 8,20 milioane de lei. Astfel, potrivit situaţiei plăţilor restante mai mari de 90 de zile înregistrate la nivelul bugetului general al unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale la data de 31 martie 2015, Primăria Lupeni ocupa prima poziţie pe judeţul Hunedoara cu suma de peste 8 milioane de lei dintr-o datorie totală a administraţiilor din judeţ de 13,77 milioane de lei. Restanţele municipalităţii au crescut cu 40 mii lei faţă de raportarea de la finele lunii februarie”, se arată în documentul postat pe situl MFP.

În faţa unei astfel de situaţii, consilierul local Aurel Uilăcan are tot dreptul să pună o firească întrebare: „Cine şi, mai ales, de ce minte, domnule viceprimar Lungan ?”

Tiberiu VINŢAN
Sursa foto: facebook.com

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: