Prima pagină > EXCLUSIV TV > O altă părere despre când şi cum se va face la Lupeni „Marea Asfaltare”

O altă părere despre când şi cum se va face la Lupeni „Marea Asfaltare”

branduse costelPrivită dincolo de can-can şi de neplăcerile vizibile pe care le produce şoferilor care, mai de voie, mai de nevoie trebuie să traverseze municipiul Lupeni, problema dezastrului drumurilor din acest municipiu este cât se poate de serioasă.

În opinia preşedintelui PNL Lupeni, Constantin Brânduşe, această problemă nu reflectă altceva decât agonia unei administraţii publice locale care se dovedeşte depăşită din toate punctele de vedere. “Problema întreţinerii drumurilor din Lupeni este una care trenează de ani de zile. În tot acest timp, reprezentanţii Primăriei au tot promis că vor face aşa numita “Mare Asflatare”. Că, în realitate, “Marea Asfaltare” nu este decât o gulgută marca Resmeriţă, Lungan & comp. o demonstrează cât se poate de clar nu doar atitudinea faţă de minorele, dar necesarele reparaţii de care are nevoie şi şoseaua care traversează Lupeniului, cât şi situaţia jalnică în care se află acest municipiu”, spune Constantin Brânduşe.

Pentru a argumenta, o dată în plus, adevăraul din spatele afirmaţiilor sale, liderul PNL Lupeni solicită Primăriei Lupeni şi Consiliului local să informeze public nu data la care va începe “Marea Asfaltare”, ci modul în care este posibil un astfel de demers. “Eu vreau să întreb reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului local când şi cum au organizat demersurile prevăzute de lege pentru licitarea lucrărilor la “Marea Asfaltare” promisă cetăţenilor şi cât costă acestea ? Iar dacă n-au făcut un astfel de demers, vreau să-i întreb cui şi cum au atribuit lucrările ? Nu de alta, dar nu vrem să aflăm mâine-poimâine din nou, de la organele de anchetă, că s-au plătit cine ştie câte miliarde de lei pe lucrări executate numai pe hârtie, în timp ce plătitorii de taxe şi impozite îşi rup în continuare maşinile şi picioarele pe drumurile din Lupeni”, mai arată Brânduşe.

Acesta a mai ţinut să informeze opinia publică şi asupra fraptului că, deşi încreacă să folosească jumătăţi de adevăr pentru
a-şi masca incompetenţa, edilii Lupeniului ascund cu bună ştiinţă faptul că, deşi DN66A se află în proprietatea Companiei Naţionale de Drumuri, obligativitatea întreţinerii acestuia revine autorităţilor publice locale.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: