Prima pagină > EXCLUSIV TV > Exemplu de parteneriat între Apa Serv şi cetăţeni, pe strada Înfrăţirii din Petrila

Exemplu de parteneriat între Apa Serv şi cetăţeni, pe strada Înfrăţirii din Petrila

Infratirii 2“Nu există problemă căreia să nu-i putem găsi o soluţie” este una din devizele după care-şi ghidează activitatea profesională directorul general al Apa Serv Valea Jiului. Că în aceste cuvinte există şi foarte mult adevăr, oamenii înţeleg acest lucru îndeobşte după ce expunerea unei probleme cu care se confruntă devine proiect de investiţii pentru operatorul servciiilor locale de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului.
De acest lucru s-au convins şi cetăţenii de pe strada Înfrăţirii din Petrila. Cu ceva vreme în urmă, aceştia au venit la sediul central al Apa Serv, în audienţă la directorul general Costel Avram. I-au explicat acestuia că se află într-o situaţie limită, având în vedere că în zona gospodăriilor lor urmează să fie efectuate lucrări de asfaltare, cu toate că un număr de 5 gospodării de pe această stradă nu au fost racordate la reţeaua publică de canalizare de la Petrila. Cetăţenii i-au solicitat directorului general al Apa Serv Valea Jiului să găsească urgent o soluţie pentru racordarea acestor case la canalizare, de teamă că după asfaltare, nu vor mai putea beneficia de acest serviciu.

Lucrurile s-au pus imediat în mişcare, la iniţiativa directorului general al ASVJ Costel Avram care a solicitat primăriei să oprească pentru câteva zile lucrările de asfaltare, pentru a putea fi racordate şi aceste case la reţeaua de canalizare.

“Am început lucrările la canalizare pe strada Înfrăţirii din Petrila imediat după ce oamenii mi-au semnalat această problemă, Pentru că Primăria a sistat preţ de o săptămână lucrările la asfaltare, am putut acţiona imediat, astfel încât cele 5 gospodării de pe strada Înfrăţirii au fost racordate la canalizare”, a explicat Costel Avram, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc pe teren, chiar la locul unde au fost executate aceste lucrări.

Am aflat astfel că această investiţie a consemnat şi un inedit parteneriat între cetăţeni şi reprezentanţii ASVJ. “Oamenii şi-au achiziţionat materialele necesare pentru racordarea gospodăriilor lor la reteaua de canalizare, şi ele nu au fost deloc ieftine, iar noi am pus la dispoziţie utilajele şi mâna de lucru, astfel încât, prin înfrăţire am putut face o treabă bună pe strada Înfrăţirii din Petrila”, mai spune Costel Avram.

Acum , locuitorii de pe această stradă petrileană, sunt extrem de mulţumiţi de faptul că au şi canalizare şi, în curând, vor avea şi asfalt pe stradă. Consultaţi de jurnalişti, aceştia au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Apa Serv care au răspuns prompt şi eficient la problema pe care
i-au semnalat-o directorului general Costel Avram.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: