Prima pagină > EXCLUSIV TV > La Petroşani, Ziua Europei e în primul rând ziua tinerilor

La Petroşani, Ziua Europei e în primul rând ziua tinerilor

Municipalitatea din Petroşani a ţinut să marcheze astăzi aniversarea zilei de 9 Mai împreună cu câteva sute de tineri de la unităţile de învăţământ de pe raza localităţii, invitaţi la un concurs pe teme de istorie vizând tripla semnificaţie a Zilei de 9 mai: Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei şi Ziua Europei.
”Ziua de 9 mai a devenit şi pentru România odată cu intrarea noastră în Uniunea Europeană în 2007 o zi foarte importantă. 9 mai pentru noi, pentru români şi nu numai, are mai multe semnificaţii, o triplă semnificaţie pentru noi, dar una foarte puternică, aceasta a zilei Europei. Europa este una dintre cele mai puternice construcţii sociale şi economice care există în lume şi cea mai performantă construcţie socială care există şi pentru care foarte mulţi români s-au zbătut şi au visat să prindă această zi” le-a reamintit şi primarul Tiberiu Iacob Ridzi celor prezenţi la acest eveniment.
Echipajele şcolilor gimnaziale participante la acest inedit concurs au fost premiate de către municipalitate, premiile fiind înmânate câştigătorilor chiar de către pşrimarul Petroşaniului. În plus, acesta a ţinut să le spună tinerilor că „sunteţi generaţia tânără, viitorul acestei ţări şi al Europei şi cu siguranţă veţi beneficia din plin de toate drepturile şi facilităţile pe care le are Uniunea Europeană pentru cetăţenii săi”.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: