Prima pagină > EXCLUSIV TV > Locuitorii de pe strada Coroeşti din Vulcan au o nouă reţea de alimentare cu apă potabilă

Locuitorii de pe strada Coroeşti din Vulcan au o nouă reţea de alimentare cu apă potabilă

Valea ungurului 2Pe strada Coroeşti din Vulcan, reţeaua de alimentare cu apă funcţiona în parametrii necorespunzători de debit şi presiune, fapt care a creat multe neplăceri locuitorilor din zonă.

Doi dintre aceştia, Cocotă Dumitru şi Gălăţan Florin, şi-au luat inima-n dinţi şi au decis să meargă în audienţă la directorul general al Apa Serv Valea Jiului, pentru a-i solicita sprijin în remedierea situaţei. Mai ales că auziseră că multe probleme de acest fel au fost rezolvate de Costel Avram în toate oraşele Văii Jiului.

În urma sesizării făcute în audienţă de cei doi locatari, directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram a dispus efectuarea unei analize tehnice şi a dispus includerea acestui proiect în programul de investiţii proprii al Apa Serv Valea Jiului pentru anul 2015. În decursului ultimelor zile, investiţia a fost finalizată, un număr de 7 gospodării fiind racordate la o nouă reţea de alimentare cu apă potabilă, în lungime de aproximativ 150 de metri. “Am fost la faţa locului pentru a vedea cum au fost executate lucrările şi pentru a vedea ce spun oamenii despre această investiţie şi am fost încântat să aflu că gradul de satisfacţie al cetăţenilor din zonă este acum unul corespunzător, atât faţă de lucrările executate, cât şi faţă de serviciul de alimentare cu apă potabilă”, a declarat Costel Avram.

Valea ungurului 1Mulţumirea este şi mai mare pentru cei câţiva zeci de locuitori care beneficiază acum de serviciile de alimentare cu apă potabilă care le permit utilizarea apei la debite şi presiuni corespunzătoare. “În sfârşit, acum am şi eu presiune la robinet astfel încât să pot face o baie acasă la mine şi pentru acest lucru vreau să-i mulţumesc domnului Costel Avram, care a răspuns prompt sesizării noastre”, a declarat Dumitru Cocotă, unul dintre locatarii din zona în care au fost efectuate investiţiile Apa Serv Valea Jiului.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: