Prima pagină > EXCLUSIV TV > Artistul Ion Barbu invită DNA să plaseze corupţii cu bani ai României în “Beciul Domnesc” de la Petrila

Artistul Ion Barbu invită DNA să plaseze corupţii cu bani ai României în “Beciul Domnesc” de la Petrila

barbuÎn grădina locuinţei din Petrila a celebrului caricaturist Ion Barbu a fost deschis un… beci domnesc. Pentru a găsi “clienţi” pentru noua sa investiţie, Ion Barbu s-a adresat chiar şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

“Stimată doamnă Laura Codruţa Kovesi,
Deranjat de faptul că tot mai mulţi demnitari fac plângeri la CEDO pentru condiţiile inumane de la Beciul Domnesc, cu forţe proprii am amenajat o tubulatură alternativă într-un spaţiu profund privat. Având în vedere ultimul aspect, vă informez că voi percepe o taxă pentru găzduire, sumă care va fi folosită pentru finanţarea unei activităţi culturale. Vezi Festivalul Naţional de Teatru Subteran”, i-a scris artistul şefei de la DNA.

În acest fel, crede artistul, ştabii corupţi care vor fi găzduiţi la Petrila, ar putea face şi o serie de fapte bune, devenind “sponsori oficiali şi obligatorii” pentru evenimentele culturale care-şi găsesc tot mai greu resurse financiare în bugetele autorităţilor, golite de demnitari în conturile proprii. În plus, orice tentativă de evadare a celor încarceraţi în beciul domnesc de la Petrila ar putea fi cheia salvatoare a mineritului din acest oraş, având în vedere că cei tentaţi să sape vreun tunel vor nimeri, negreşit, taman în galeriile (închise !) ale minei Petrila.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: