Prima pagină > EXCLUSIV TV > Noi aprecieri pentru Apa Serv Valea Jiului din partea specialiştuilor europeni

Noi aprecieri pentru Apa Serv Valea Jiului din partea specialiştuilor europeni

conducere apa servLa sediul Apa Serv Valea Jiului a avut loc, săptămâna trecută, o importantă întâlnire de lucru între reprezentanţii operatorului regional al serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului şi specialişti în domeniul derulării proiectelor europene pe acest segment de activitate din cadrul Jaspers şi ai consultantului de proiecte europene al ASVJ, Halcrow ltd.

Cu acest prilej, Stanley Cook şi Radu Răutu, specialiştii Jaspers au apreciat modul în care a fost implementată prima etapă a proiectului privind extinderea şi modernizarea serviciilor publice de apă şi canalizare din Valea Jiului. Reprezentanţii Jaspers au felicitat echipa de management a Apa Serv şi pentru faptul că proiectul a fost încheiat la termen, mai mult fără nici un fel de corecţii financiare, fapt care situează Apa Serv Valea Jiului pe o poziţie de prim plan în accesarea fondurilor pentru etapa a doua a proiectului.

„Le-am dat asigurări şi partenerilor europeni de la Jaspers că Apa Serv Valea Jiului îşi va respecta toate angajamentele asumate în contractul de finanţare pentru acest proiect ale cărui beneficii sunt incontestabile. Vreau să vă spun că, fără investiţiile pe care le-am putut face la staţiile de tratare de la Jieţ şi Valea de Peşti, în condiţiile meteo nefavorabile am fi fost puşi în situaţia de a nu mai putea să furnizăm apă potabilă. Am făcut aceste investiţii şi s-a demonstrat că oricât ar fi vremea de rea, Apa Serv poate da apă potabilă 24 de ore din 24″, a declarat Costel Avram.

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului a avut astăzi o serie de discuţii şi cu reprezentanţii consultantului pentru implementarea etapei a
II-a a proiectului privind extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Valea Jiului. La Petroşani au fost prezenţi din partea firmei Halcrow, Şerban Ţigănescu (director de proiect), Dan Tarara (adjunct manager proiect), Sorin Pleşoianu şi Florin Arimia (ingineri ape). „Am discutat cu reprezentanţii firmei de consultanţă Halcrow despre stadiu în care se află documentaţiile necesare pentru accesarea celor 90 de milioane de euro, pe care estimăm să-i atragem pentru aceste noi investiţii în Valea Jiului. Sigur că mai există probleme şi nemulţumiri dar, una peste alta, consider că avem şansa de a fi primul operator din România care va reuşi să acceseze aceşti bani, pe noile programele europene aferente acestui tip de investiţii”, a mai părecizat Costel Avram.

Din delegaţia SC Apa Serv Valea Jiului prezentă la dialogul cu reprezentanţii Halcrow şi Jaspers au mai făcut parte, alături de directorul general Costel Avram, Cristian Ionică (şef departament producţie), Florin Donisa (şef departament exploatare) şi Monica Tarcea (şef departament dezvoltare).

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: