Prima pagină > EXCLUSIV TV > Spectacol „Pro Dispora” la Vulcan, transmis pe întregul mapamond

Spectacol „Pro Dispora” la Vulcan, transmis pe întregul mapamond

afis pro diasporaSâmbătă, 22 mai, de la ora 18,00 vulcănenii (şi nu numai !) sunt aşteptaţi la un spectacol de gală organizat la Cinematograful „Luceafărul” de radio „Pro Diaspora” în parteneriat cu Primăria municipiului Petroşani.

Proiectul cultural este susţinut de Ecaterina Cîmpean (originară din Valea Jiului) împreună cu Robert Landmann din Germania, care şi-au propus să creeze, încă din anul 2009, un spatiu informaţional şi cultural unic în care valorile să circule nestingherit, cu obligaţia păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor – adevăratul tezaur al sufletului românesc. Aşa s-a născut Radio „Pro Diaspora”.

„Planurile noastre in 2009 erau de a cuceri Mapamondul… şi colţurile cele mai îndepărtate ale acestuia unde locuiesc conaţionali români. Planul nostru explicit pentru primăvara lui 2015 este de a ne întoarce la originile culturale măcar pentru doua zile, prin organizarea spectacolului aniversar „6 Ani de Radio ProDiaspora” în Valea Jiului. Prin organizarea spectacolului aniversar „6 Ani de Radio ProDiaspora” dorim să împărtăşim cu publicul din Valea Jiului bucuria şi satisfactiile profesionale, ideea de coerenţă şi continuitate în ceea ce priveşte misiunea proiectului cultural „Radio Pro Diaspora”, spune Ecaterina Cîmpean, directorul general al radio pro Diaspora.

Spectacol de astăzi, de la Vulcan, este oferit gratuit publicului şi va fi transmis, în direct, în toată lumnea, pe frecveneţele postului de radio „Pro Diaspora”.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: