Prima pagină > EXCLUSIV TV > Constantin Brânduşe: “E cam varză, la Lupeni, în administraţia locală”

Constantin Brânduşe: “E cam varză, la Lupeni, în administraţia locală”

branduse costel“Dacă vă interesază o reţetă din care să aflaţi ce este şi cum se face “varza a la Lupeni” nu trebuie decât să luaţi aminte la ceea ce se întâmplă acum în administraţia publică locală din oraşul nostru”, descrie liderul PNL Lupeni, Constantin Brânduşe, ultimele evenimente care au fost consemnate în activitatea administraţiai publice locale din acest municipiu al Văii Jiului.

Brânduşe spune că, deşi reţeta anomaliilor din administraţia publică locală pare să fi fost inventată la Lupeni pe madatele primarului Cornel Resmeriţă, ceea ce se întâmplă în prezent întrece orice imaginaţie.

“Ce să mai înţeleagă bietul alegător despre bunul mers al lucrurilor când, la Lupeni, tot ce ţine de administraţie publică, pare întors cu susu-n jos. În lipsa primarului Resmeriţă, reţinut puţin cu mandat la domiciliu pentru furăciunile comise, fiul său Cristian – deputatul cel viteaz, demonstrează că nu prea ştie nici el ce mai are de făcut. Uitând că a le-a promis oamenilor din Valea Jiului legi prin care să facă dreptate pensionarilor în problema grupelor de muncă sau că le-a promis minerilor să facă lobby pentru susţinerea şi modernizarea Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Resmeriţă se laudă sus şi tare cum a reuşit el să asfalteze câteva sute de metri de drum, după… 30 de ani. Trecând peste faptul că lauda de sine nu miroase a bine, i-aş reaminti domnului deputat Resmeriţă că, potrivit legii, calitatea de înlocuitor de primar arestat i se cuvine, până una-alta, viceprimarului localităţii, nicidecum deputatului de Colegiu”, explică Constantin Brânduşe.

Liderul PNL atrage de asemenea atenţia asupra faptului că şi juniorul Cristian Cornel (sic!) Resmeriţă este pe care de a deveni “fost deputat”, după ce instaneţele de judecată au confirmat soluţia de incompatibilitate pe care i-a pus-o în frunte Agenţia Naţională de Integritate. “În aceste condiţii – este de părere liderul PNL Lupeni Cosnatntin Brânduşe – pentru familia Resmeriţă orice speranţă că mai poate păcăli cetăţenii Lupeniului să le acorde, încă o dată, încredere, la alegerile din 2016, este nu doar utopică, ci şi de prost gust !”

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: