Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liberalii din Valea Jiului i-au cerut preşedintelui Klaus Iohannis să se implice în salvarea mineritului

Liberalii din Valea Jiului i-au cerut preşedintelui Klaus Iohannis să se implice în salvarea mineritului

presedintie CapLiderii organizaţiilor PNL din Valea Jiului, dar şi aleşii locali ai PNL din Valea Jiului solicită sprijinul Preşedintelui României, Klaus Johannis în soluţionareea problemelor cu care se confruntă Complexul Energetic Hunedoara.

PNL a depus joi, 20 mai 2015, la Palatul Cotroceni, memoriul prin care îi solicită Preşedintelui României o dezbatere sesioasă a problemelor legate de perspectivile industriei miniere şi energetice din judeţul Hunedoara, în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). „Având convingerea fermă că autoritatea dumneavoastră legală şi morală poate salva nu doar economia unei zone monoindustriale care depinde de exploarea unui sector industrial aflat în declin, ci şi întreaga comunitate locală, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a interveni, acum, în al doisprezecelea ceas, pentru a salva de la un iminent dezastru economic şi social, Valea Jiului”, se arată în document.

„Ne adresăm dumneavoastră, cu responsabilitatea publică pe care o avem faţă de cetăţenii localităţilor din Valea Jiului şi din judeţul Hunedoara, rugându-vă să interveniţi, prin pârghiile legale pe care le aveţi la îndemână, pentru a da încă o şansă oamenilor din această zonă specială şi pentru a garanta României, în continuare, independenţa sa energetică. Credem că situaţia industriei miniere şi energetice din Valea Jiului, în general şi cea a Complexului Energetic Hunedoara, în special, trebuiesc aduse în dezbaterea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), singurul for care poate decide cu adevărat ce este de făcut cu această preţioasă resursă de care dispune ţara noastră, dar pe care ingerinţele politice şi managementul defectuos au adus-o în situaţia de astăzi. De intervenţia Preşedintelui României şi de o mână întinsă cu seriozitate şi responsabilitate se leagă acum toate speranţele locuitorilor din Valea Jiului, care aşteaptă un semn din partea dumneavoastră. Avem încrederea că veţi răspunde în mod favorabil demersului nostru, astfel încât rolul şi importanţa economică şi socială a industriei miniere şi energetice din judeţul Hunedoara să fie consfinţite printr-o decizie a CSAT”, se mai arată în memoriul depus de liberali la Preşedinţie.

Tiberiu VINŢAN

Intră pe http://www.avantulliber.ro şi vezi cine a semnat documentul depus de liberali la Preşedinţie.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: