Prima pagină > EXCLUSIV TV > Programul competiţiilor sportive de la Zilele Municipiului Petroşani, editia 2015

Programul competiţiilor sportive de la Zilele Municipiului Petroşani, editia 2015

gimnastica aerobica cupa parang1În cadrul manifestărilor dedicate „Zilelor Municipiului Petroşani”, competiţiile sportivă ocupă şi în acest an un loc important. Organizatorii informează că deja a fost dat startul înscrierilor pentru competiţiile care vor avea loc încă din primele zile ale săptămânii viitoare.

Vă prezentăm, în continuare, calendarul competiţiilor sportive ale „Zilelor Municipiului Petroşani” şi modalităţile în care vă puteţi înscrie, pentru fiecare dintre acestea.

CONCURS DE TABLE – miercuri,27 mai şi joi, 28 mai ora 14,00 – Loc de desfăşurare: Baza sportivă „Jiul” Petroşani. Înscrierile se fac la dl. prof. Peter, în ziua concursului, de la ora 13,30 la Baza sportivă „Jiul”, pentru următoarele categorii de vârstă (fete şi băieţi): 5-10 ani; 11-12 ani; 13-14 ani; 15-16 ani.

CONCURS DE ŞAH – joi, 28 mai ora 15,00 – Loc de desfăşurare: Casa de cultură a sindciatelor „Ion Dulămiţă” Petroşani. Înscrierile se fac la dl. prof. Alin Apostu, în ziua concursului, de la ora 14,30 la Casa de cultură a sindciatelor „Ion Dulămiţă” Petroşani, pentru următoarele categorii de vârstă (fete şi băieţi): sub 8 ani; 9-12 ani; 13-15 ani.

CONCURS DE ŞAH – vineri, 29 mai ora 15,00 – Loc de desfăşurare: Casa de cultură a sindciatelor „Ion Dulămiţă” Petroşani. Această competiţie este destinată participanţilor din categoria de vîrstă peste 15 ani şi clasificaţi (fete şi băieţi), precum şi pensionarilor neclasificaţi. Înscrierile se fac la dl. prof. Alin Apostu, în ziua concursului, de la ora 14,30 la Casa de cultură a sindciatelor „Ion Dulămiţă” Petroşani.

CONCURS DE CROS – joi, 28 mai ora 15,00 – Loc de desfăşurare: Baza sportivă „Jiul” Petroşani. Înscrierile se fac la dl. prof.Tomele, în ziua concursului, de la ora 14,30 la Baza sportivă „Jiul” Petroşani. Competiţia de cors se adresează următoarelor categorii de vârstă (fete şi băieţi): sub 6 ani; 6-8 ani; 8-10 ani; 11-13 ani; 14-17 ani; 18-35 ani; peste 35 ani. De asemenea, concursul de cors va avea şi o probă specială pentru profesionişti, la categoriile 18-35 de ani, respectiv peste 35 de ani. Participanţii sunt rugaţi să prezinte, la înscriere, un act de identitate.

CONCURS DE TENIS DE MASĂ – vineri, 29 mai ora 14,00 – Loc de desfăşurare: Baza sportivă de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroşani. Înscrierile se fac la dl.Kiss Dionisie, în ziua concursului, de la ora 13,30 la Baza sportivă de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroşani. Concursul este destinat următoarelor categorii de vârstă (fete şi băieţi): 8-10 ani; 11-13 ani; 14-16 ani; peste 17 ani.

CONCURS DE FOTBAL –în fiecare zi, de la orele 17,30 în perioada 25-29 mai – Loc de desfăşurare: Terenul de sport al Şcolii generale „I.G. Duca” (sediul nou) Petroşani. Înscrierile se fac la dl. Pinczes până la data de 24 mai 2015.

Premierea sportivilor participanţi la competiţiile sportive din cadrul „Zilelor Municipiului Petroşani” va avea loc duminică, 31 mai 2015, începând cu ora 10,00 la sala de marmură a Primăriei Municipiului Petroşani.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: