Prima pagină > EXCLUSIV TV > Emoţia adolescentului absolvent trăită la maxim de absolvenţii Colegiului “Mihai Viteazu” din Vulcan

Emoţia adolescentului absolvent trăită la maxim de absolvenţii Colegiului “Mihai Viteazu” din Vulcan

Absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul Tehnic “Mihai Viteazu” s-au întâlnit, la finele săptămînii trecute, în mod festiv, cu toată viaţa lor de liceeni… la final de Colegiu. Deşi în mod oficial devin absolvenţi abia după trecerea cu succes a examenului de bacalaureat, încheierea festivă a studiilor liceale, profund emoţionantă, pune definitiv punct unei etape de viaţă minunată, irepetabilă.

Am putut vedea la Vulcan, în eleganta sală a Cinematografului “Liceafărul” multe feţe cu ochii plini de lacrimi. Elevi, părinţi, profesori, reprezentanţi ai administraţiei locale, nu s-au sfiit să trăiască acest moment vibrant, care a adus deopotrivă pe scenă şi în sală, pe toți frumoşii tineri care îşi iau zborul spre viaţa plină de necunoscute. Unii au avut parte de mai multe aplauze, pentru că activitatea lor şcolară a acumulat, şi în acest an, performanţe, atât la şcoală, cât şi în viaţa de zi cu zi. Indiferent însă dacă au fost premiaţi sau nu, emoţia unui astfel de moment rămâne nu doar una unică în viaţă, dar şi un eveniment cu o încărcătură emoţională, sufletească, pe care cine n-a avut ocazia să o trăiască, a pierdut cu siguranţă enorm.

Cuvintele rostite în cadrul acestui eveniment de primarul Vulcanului – Gheorghe Ile, de viceprimarul Vulcanului – Cristian Merişanu dar şi de directorul Colegiului Tehnic Mihai Viteazu – prof. Malvine Socaci, au uns inimile şi au umezit ochii celor prezenşi. Extragem din aceste discursuri, pebtru dumneavoastră, câteva fragmente:

“Veţi pleca la facultăţi, veţi pleca poate departe să vă faceţi un rost în viaţă. Noi vă aşteptăm însă să vă întoarceţi la Vulcan, să contribuiţi la dezvoltarea comunităţii noastre. Dar indiferent unde veţi alege să trăiţi şi să vă dezvoltaţi ca oameni, să nu uitaţi că ați fost elevii acestui colegiu”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

“Trăiesc în fiecare an aproape aceeași emoţie pe care am avut-o şi eu, ca şi voi, atunci când am absolvit liceul. Oriunde am mers m-am mândrit că am fost elevul acestui liceu. Le mulţumesc încă o dată domnilor profesori care m-au pregătit pentru viaţă, iar vouă vă doresc succes în ceea ce va urma”, a ţinut să aminteasdcă, în discurusl său, viceprimarul Cristian Merişanu.

“Dragi absolvenţi, să nu permiteți nimănui să vă frângă aripile. Vă doresc să fiţi suficient de puternici şi conştienţi de ceea ce puteţi face, astfel încât să treceţi cu bine orice provocare a vieţii. Priviţi orice obstacol care apare în viaţa voastră ca pe o oportunitate de evoluţie. Trăiţi cu demnitate, cu verticalitate. Îndrăzniţi să proiectaţi visuri mari, ca şi izbânzile să vă fie pe măsură. Noi ( profesorii – n.r.) am investit în voi, ca să puteţi visa. Şi am investit nu doar timp, am investit sentimente, am investit devotament, am investit o parte din noi înşine. Purtaţi această parte din noi pretutindeni”, a transmis într-un discurs plin de emoţie, dirtectorul Colegiului “Mihai Viteazu”, prof. Malvine Socaci.

Festivitatea absolvenţilor a trecut şi în acest an prin emoţionantul moment al transmiterii ştafetei cunoaşterii – prin Cheia Succesului – de la proaspeţii absolvenţi către cei din clasele a XI-a.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: