Prima pagină > EXCLUSIV TV > Blocul distrus de incendiul de la Uricani va fi reparat cu bani de la bugetul local

Blocul distrus de incendiul de la Uricani va fi reparat cu bani de la bugetul local

buhaescuCa şi cum pierderea celor trei copii arşi de vii în infernul descătuşat în blocul groazei de la Uricani nu ar fi fost deja o tragedie fără margini, suferinţa celor care sunt nevoiţi să-şi ducă mai departe viaţa în blocul 36 de pe strada Progesului continuă.

Incendiul devastator izbucnit aici din neglijenţa unei mame iresponsabile a distrus, în întregime, acoperişul întregului bloc şi aproape toate locuinţele din acesta, unele afectate grav de extinderea incendiului, iar altele de scurgerea apei cu care pompierii au lichidat focarul. Cert este că toate cele 44 de apartamente din blocul 36 au avut de suferit de pe urma acestui nefericit eveniment. Rămaşi fără acoperiş deasupra blocului, locatarii sunt expuşi acum riscului ca orice ploaie de vară să le distrugă apartamentele şi cam tot ce au în acestea.

Pentru că locuitorii acestui bloc nu sunt oameni înstăriţi şi nu-şi pot permite investiţiile necesare în salvarea locuinţelor, primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu a solicitat de urgenţă Consiliului local aprobarea unei rectificări bugetare prin care să fie alocaţi, de la bugetul local, banii necesari pentru refacerea acoperişului. “Am alocat 180.000 de lei pentru lucrări de reparaţii la acoperiş şi avem promisiunea domnului prefect Vasilescu că vor fi alocaţi bani şi de la Guvern pentru refacerea locuinţelor oamenilor din acest bloc”, spune primarul Buhăescu.

Acesta se declară însă surprins de atitudinea celor doi consilieri ai PNL precum şi de cea a consilierului independent Ion Stănescu, care nu au luat parte la şedinţa de Consiliu în care au fost aprobate fondurile pentru reparaţiile urgente necesare la blocul 36. “Dacă nu am fi avut majoritatea noastră în Consiliul local, prin absenţa acestor consilieri nu am fi putut aloca banii pentru refacarea acoperişului. Nu cred că o astfel de atitudine face cinste consilierilor Opoziţiei locale de la Uricani”, a declarat Dănuţ Buhăescu.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: