Prima pagină > EXCLUSIV TV > Consiliul judeţean Hunedoara îşi alege noua formulă de conducere

Consiliul judeţean Hunedoara îşi alege noua formulă de conducere

Scandalul de corupţie descoperit de anchetele procurorilor DNA la începutul acestui an în ograda Consiliului judeţean Hunedoara, care au condus la suspendarea din funcţie a preşedintelui Consiliului judeţean, Mircea Ioan Moloţ şi a vicepreşeditelui Tiberiu Balint, a generat preluarea din mers a instituţiei de către alţi consilieri judeţeni. De câteva luni bune, activitatea Consiliului judeţean Hunedoara este condusă cu statut de interimat de doi vicepreşedinţi, Dorin Gligor şi Adrian David.

Începând de miercuri, 17 iunie 2015 lucrurile vor intra într-o nouă etapă, una care va consfinţi stabilitatea instituţiei până la viitoarele alegeri din 2016 şi în care noii conducători vor avea legitimitatea oferită în urma votului colegilor consilieri. Astfel, primele decizii pe care le vor lua consilierii judeţeni în şedinţa de miercurea aceasta este alegerea unui nou preşedinte şi a unor noi vicepreşedinţi ai CJ Hunedoara.

De departe, interesul cel mai mare este suscitat de alegereile în urma căruia va fi desemnat nou preşedinte al CJ Hunedoara. Cu argumentul majorităţii în Consiliu, liberalii îşi revendică dreptul de a avea această importantă funcţie administrativă din judeţul Hunedoara, însă grupul noului PNL are, în acest sens, două opţiuni: Adrian David sau Dorin Gligor. Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, cei doi lideri liberali vor continua în echipă, vor face o “rocadă” a responsabilităţilor sau vor pierde în faţa unor alţi potenţiali candidaţi.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: