Prima pagină > EXCLUSIV TV > Judecătorii au eliminat suspiciunile privind ipoteza unei posibile incompatibilităţi a liderului PNL Costel Avram

Judecătorii au eliminat suspiciunile privind ipoteza unei posibile incompatibilităţi a liderului PNL Costel Avram

avram 1Ipoteza unei posibile incompatibilităţi în ceea ce-l priveşte pe liderul PNL din Valea Jiului Costel Avram a fost eliminată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, chiar în motivarea sentinţei în care a fost condamnat, pentru incompatibilitate, Mircea Ioan Moloţ, fostul preşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara.

În cuprinsul motivării se arată care au fost temeiurile legale pentru care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a cerut anularea verdictului de incompatibilitate, majoritatea fiind de natură procedurală. În ceea ce priveşte sesizarea făcută de Mircea Moloţ în apărarea sa, potrivit căruia şi Costel Avram, în calitate de fost vicepreşedinte al Consiliului judeţean, ar fi fost în aceeaşi stare de incompatibilitate, raportul instanţei arată că „aspectele invocate în recurs cu privire la situaţia identică în opinia recurentului (n. r.- Moloţ) în care s-ar fi aflat Avram Costel, care şi-a exercitat concomitent cu reclamantul mandatul de vicepreşedinte al CJ Hunedoara, nu pot fi reţinute, având în vedere că, din actele dosarului rezultă că în cazul acestuia, ANI a fost sesizată după încetarea mandatului de ales local, iar pe perioada derulării activităţii de evaluare şi la data întocmirii raportului de evaluare, această persoană nu mai exercita o funcţie sau o demnitate publică”.

Reamintim că Moloţ a fost declarat în stare de incompatibilitate de către ANI, pentru că în perioada 26 septembrie 2008 – 30 ianuarie 2009, a deţinut simultan funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara şi de preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor de la S.C. Drumuri şi Poduri S.A. Deva, firmă ce se afla în subordinea administraţiei judeţene şi care, în cele din urmă, a fost băgată în faliment.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: