Prima pagină > EXCLUSIV TV > Scriitorul Dan Mircea Cipariu impresionat de suferinţa Monicăi Iacob Ridzi

Scriitorul Dan Mircea Cipariu impresionat de suferinţa Monicăi Iacob Ridzi

Din spatele gratiilor, Monica Iacob Ridzi a impresionat la ediţia din acest an a Concursului Naţional „Poezie de Puşcărie” unde şi-a adjudecat Premiul al II-lea.

Dincolo însă de această informaţie, mult mai impresionante sunt cuvintele pe care scriitorul Dan Mircea Cipariu, care a prezidat ediţia din acest an a acestui inedit festival de poezie, cuvinte pe care acesta asimţit nevoia să le facă publice prin intermediul unei reţele de socializare. „Am prezidat pentru a şaptea oară consecutiv Concursul Naţional „Poezie de Puşcărie” organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor. M-a impresionat teribil Monica Iacob Ridzi (premiul II, la poezie), cu proteze la picioare şi o privire care cutreiera parcă o altă lume. Sper ca preşedintele Johannis să răspundă favorabil cererii ei de graţiere. Umanitatea e tot ceea ce pare că ne-a mai rămas…” a scris Dan Mircea Cipariu, care este şi preşedintele secţiei de poezie din cadrul Uniunii Scriitorilor din România.

Informaţia privind agravarea stării de sănătate a Monicăi Iacob Ridzi este confirmată şi de soţul acesteia. Tiberiu Iacob Ridzi ne-a declarat că “este adevărat că soţia mea poartă două orteze la genunchi şi fără ele nu prea poate să meargă. Din câte am înţeles de la medicii care o au sub supraveghere, ar putea fi o afecţiune colaterală bolii pe care o are. Soţia mea are probleme mai vechi cu oasele, iar în urmă cu câţiva ani a suferit chiar şi o fractură de platou tibial. Ea mi-a spus că are dureri mari şi nu poate să îşi de ajos aceste proteze, ca să poată să meargă.”

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: