Prima pagină > EXCLUSIV TV > UNPR are gânduri mari şi la Petroşani

UNPR are gânduri mari şi la Petroşani

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Liderii organizaţiilor locale UNPR din regiunea de Vest a ţării s-au întâlnit, zilele trecute, la Timişoara cu preşedintele acestei formaţiuni politice, vicepremierul Gabriel Oprea.

Prezent la această reuniune politică, Tiberiu Iacob Ridzi – preşedintele organizaţiei UNPR Petroşani, a prezentat câteva din concluziile acestei întâlniri. Astfel, Tiberiu Iacob Ridzi a explicat că liderii UNPR din Vestul României au stabilit principalele direcţii ale UNPR pentru perioada 2015-2016 şi au prezentat principalele inţiative legislative pe care le susţine acest partid.

„Am reconfirmat, toţi reprezentanţii din teritoriu ai UNPR că rămânem fideli principiilor care stau la baza acestei construcţii politice, respectiv consensul politic pe probleme care privesc interesul naţional şi construirea unei Românii moderne. Am discutat, de asemenea, despre proiectele legislative ale UNPR care vizează Legea impozitării marilor averi, Legea votului de la 16 ani şi Legea privind primul loc de muncă, dar am stabilit, alături de preşedintele nostru Gabriel Oprea care sunt şi obiectivele noastre politice pentru anul viitor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, liderul UNPR Petroşani.
Potrivit acestuia, UNPR este în prezent cel de-al doilea mare partid politic din România, conform statisticilor oficiale privind numărul de membri. “În acest moment partidul are peste 300.000 de membrii şi este al doilea ca număr de membrii înregistraţi oficial în registrul partidelor politice. Ţinta noastră este însă aceea de 1 milion de membrii, o ţintă care, cred eu, poate fi atinsă până la alegerile de anul viitor”, precizează Tiberiu Iacob Ridzi.

De altfel, şi la Petroşani lucurile evoluează pe un trend pozitiv. Liderul UNPR Petroşani a declarat că, numai în ultimele luni, numărul membrilor UNPR din această localitate, s-a dublat şi înscrierile în partid continuă într-un ritm constant.

Primariul municipiului Petroşani a mai precizat, în cadrul conferinţei sale de presă de la sediul UNPR Petroşani, că a luat decizia de a se înscrie şi anul viitor în cursa electorală pentru funcţia de primar al acestei localităţi.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: