Prima pagină > EXCLUSIV TV > Senatorul Haralambie Vochiţoiu îşi doreşte să fie mediator între administraţia şi sindicatele din CEH şi susţinător al programului de relansare economică a acestei entităţi economice hunedorene

Senatorul Haralambie Vochiţoiu îşi doreşte să fie mediator între administraţia şi sindicatele din CEH şi susţinător al programului de relansare economică a acestei entităţi economice hunedorene

vochitoiuuÎn cadrul CEH trebuie ajuns la un consens între toate părţile implicate în deciziile care privesc acest agent economic, pentru a garanta continuarea activităţii în minerit, dar şi în energie la nivelul judeţului Hunedoara. Aceasta este principala concluzie la care au ajuns reprezentanţii administraţiei şi sindicatelor, în urma unei dezbateri mediate de senatorul Haralambie Vochiţoiu.

Acesta i-a invitat săptămâna trecută la masa discuţiilor pe Constantin Jujan, director general al CEH; Petre Nica, preşedinte al Sindicatului Muntele dar şi pe ceilalţi lideri de sindicat din cadrul CEH, la o dezbatere care a avut loc la sediul Biroului Parlamentar din Petroşani. Această întrevedere a avut ca temă de discuţie situaţia actuală a Complexului Energetic Hunedoara şi posibilele soluţii pentru continuarea activităţii în minerit şi energie la nivelul acestui important colos energetic hunedorean.

„Le mulţumesc tuturor participanţilor şi consider că a fost o întâlnire de bun augur, în cadrul căreia s-au schimbat opinii şi date complete care să aducă lămuriri cu privire la situaţia actuală a CEH şi să constituie un punct de plecare pentru salvarea Văii Jiului. Doar printr-o strânsă colaborare între conducere şi sindicate se pot găsi soluţii viabile”, a concluzionat Haralambie Vochiţoiu după întâlnirea de astăzi.

Deşi recunoaşte că nu a avut şi nu are nici un fel de interese personale legate de activitatea Complexului, senatorul Haralambie Vochiţoiu îşi exprimă dorinţa de a fi un necesar liant între administraţia şi sindicatele din CEH în problemele care vizează identificarea de soluţii pentru viitorul acestei companii, dar şi un necesar aliat politic şi un “purtător de cuvânt” al nevoilor minerilor şi energeticienilor în faţa Parlamentului şi, mai ales, a Guvernuzlui României.

La rândul său, atât directorul general al CEH Constantin Jujan cât şi liderul Sindicatului Muntele Petre Nica opiniază că, deşi administraţia şi sindicatele îşi dau concursul pentru găsirea de soluţii prin care CEH să fie readus pe linia de plutire, deciziile majore care privesc viitorului acestei entităţi economice extrem de importante pentru judeţul Huneodara şi, mai ales, pentru Valea Jiului, sunt doar la îndemâna Guvernului şi a Parlamentului, motiv pentru care cei doi apreciază implicarea senatorului Vochiţoiu în această direcţie.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: