Prima pagină > EXCLUSIV TV > Sorţii l-au ales pe suporterul care-l va însoţi pe sportivul Avram Iancu pe Canalul Mânecii

Sorţii l-au ales pe suporterul care-l va însoţi pe sportivul Avram Iancu pe Canalul Mânecii

Echipa de suport care-l va însoţi pe sportivul temerar Avram Iancu în noua sa tentativă de a deveni primul român care traversează înot Canalul Mânecii dintre Marea Britanie şi Franţa, fără costum de neopren, a fost completată prin tragere la sorţi din rândul tuturor celor care au depus sume de bani în contul sportivului din Petroşani pentru a-l ajuta să strângă fondurile necesare curajosului său demers sportiv.

Evenimentul a avut loc zilele trecute la Biblioteca municipală din Petroşani (locul de muncă al lui Avram Iancu), în prezenţa jurnaliştilor de la presa locală şi naţională.

S-au extras trei biletele iar sorţii au decis următoarele: 1- MOTCĂ Maria din Lugoj; 2- PETRUŢ Iulian din Timişoara; 3- COLŢATU Valentin din Petroşani. Contactată telefonic, doamna Motcă Maria NU a confirmat prezenţa în UK, respectiv pe ambarcaţiune, din motive personale (timp), cerându-şi scuze pentru inconvenient. Prin urmare, a fost contactat cel de-al doilea câştigător din tragerea la sorţi, respectiv Petruţ Iulian din Timişoara. Acesta a confirmat imediat, în mod ferm prezenţa în echipa de suport, devenind astfel fericitul câştigător al oportunităţii de a-l însoţi în Anglia pe Avram Iancu.

„Îl felicit pe el şi le mulţumesc tuturor românilor pentru susţinerea financiara și morală acordată”, a declarat sportivul Avram Iancu. (L.I.)

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: