Prima pagină > EXCLUSIV TV > Universitatea din Petroşani dedică numele amfiteatrului A4 memoriei fostului rector Aron Poantă

Universitatea din Petroşani dedică numele amfiteatrului A4 memoriei fostului rector Aron Poantă

amfiteatru rectrorTrecut fulgerător în nefiinţă luna trecută, fostul rector al Universităţii din Petroşani ar fi împlinit, în aceste zile, 65 de ani. În memoria sa, Consiliul de Administraţie al Universităţii din Petroşani a decis ca Amfiteatrul nr. 4 al instituţiei de învăţământ superior de la Petroşani să poarte, de astăzi, numele „Amfiteatrul Aron Poantă”.

„În acest fel, întreaga comunitate academică a Universităţii din Petroşani îşi arată întreaga recunoştinţă în semn de aleasă preţuire a celui care a fost Rectorul Universităţii noastre, prof.univ.dr.ing. Aron Poantă, un desăvârşit om al ştiinţei, culturii şi spiritului”, a declarat succesorul fostului rector Aron Poantă, conf.univ.dr.ing. Marius Marius, la ceremonia de redenumire a Amfiteatrului A4 în Amfiteatrul “Poantă Aron”.

Amfiteatrul nr.4 de la Universitatea din Petroşani este locul în care profesorul Poantă Aron şi-a desfăşurat întreaga sa activitate didactică şi de cercetare. Acesta îi va purta, de acum înainte, cu onoare, numele.

La ceremonia de comemorare a fostului rector al Universităţii din Petroşani au participat cadre didactice, studenţi şi reprezentanţi ai comunităţii locale din Valea Jiului.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: