Prima pagină > EXCLUSIV TV > “Afaceri în Valea Jiului” redevine “EXCLUSIV”

“Afaceri în Valea Jiului” redevine “EXCLUSIV”

Au trecut mai bine de 500 de săptămâni de când, o dată cu lansarea pe piaţă a proiectului media intitulat “Afaceri în Valea Jiului” am căutat să promovăm – dincolo de subiectele de interes public local – tot ceea ce am considerat că poate fi un model de succes în Valea Jiului. Aceasta a fost “afacerea” pe care noi, cei de la Grupul de presă Exclusiv, am propus-o şi am respectat-o în comunitatea locală a Văii Jiului.

În tot acest timp, afacerea noastră de media a crescut proporţional cu succesul publicaţiei “Afaceri în Valea Jiului”, publicaţia principală a grupului nostru de presă. Pe lângă aceasta, s-au născut,
de-a lungul a 15 ani de activitate, multe alte producţii editoriale. Toate conturează o activitate editorială de succes sub genericul Exclusiv Media Group.

Raţiuni de interes editorial şi publicitar ne obligă acum să lărgim orizontul de interes al publicaţiilor noastre şi dincolo de aria geografică a Văii Jiului. În faţa acestei situaţii, în mod evident, titlul publicaţiei săptămânale “Afaceri în Valea Jiului” necesită o schimbare.

Am ales ca momentul schimbării să fie chiar în luna august, odată cu sărbătoarea “schimbării la faţă”. Astfel, după vacanţa de vară, pe care Grupul de presă Exclusiv şi-o acordă cu regularitate în perioada 15 iulie-15 august, publicaţia “Afaceri în Valea Jiului” se va transforma în “Exclusiv”, reluând numele publicaţiei pe care am
înfiinţat-o, acum aproape 16 ani, odată cu firma noastră Exclusiv Media Group.

“Exclusiv” va trata, cu regularitate şi prioritate, aceleaşi teme ale vieţii sociale, politice, culturale, administrative, educaţionale şi sportive din Valea Jiului, dar va include, în cuprinsul său, şi subiecte din alte localităţi ale judeţului Hunedoara. De asemenea, suplimentul nostru lunar “Zona alpină” va include reportaje din zone turistice ale Văii Jiului, dar şi din ţară şi străinătate. În egală măsură, subiecte din tot judeţul Hunedoara (şi nu numai !) veţi putea regăsi în paginile cotidianului electronic “Avântul liber.ro”, precum şi în noua pagină de Internet a Grupului Exclusiv, pe care o vom relansa din toamna acestui an.

Cu mulţumirea lucrului bine făcut “Afaceri în Valea Jiului” vă spune, din luna august, la revedere. Dar în acelaşi timp, publicaţia “Exclusiv” vă spune bun găsit !

Redacţia

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: