Prima pagină > EXCLUSIV TV > Buhăescu a renunţat la şefia PSD Uricani

Buhăescu a renunţat la şefia PSD Uricani

buhaescuUnul dintre cei mai aprigi lideri ai PSD din Valea Jiului şi din judeţul Hunedoara, Dănuţ Buhăescu a decis să renunţe la funcţia politică de lider al organizaţiei PSD din Uricani.
Buhăescu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al PSD Uricani, precizând că doreşte să dea un semna în ceea ce priveşte susţinerea reformei politice a partidului, anunţată de Victor Ponta. Astfel, Buhăescu spune că, în calitate de primar, renunţarea la funcţia politică de conducere din PSD este o decizie de bun simţ. În plus, Buhăescu speră că şi alţi primari, atâît ai PSD cât şi din alte formaţiuni politice, îi vor urma exemplul.

În urma demisiei lui Buhăescu, organizaţia PSD Uricani va fi condusă de un preşedinte interimar, care va fi desemnat în cadrul unei şedinţe ce va avea loc în următoarea perioadă. „Probabil, până la sfârşitul anului 2014, ne vom întruni în şedinţă şi vom alege care dintre cei cinci vicepreşedinţi va fi preşedinte interimar. Acesta va avea misiunea de a organiza în anul 2015 alegeri pentru conducerea Organizaţiei PSD Uricani”, a precizat Braia, care a îndeplinit funcţia de preşedinte al PSDUricani înainte ca aceasta să fie preluată dă primarul Buhăescu.

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !