Prima pagină > EXCLUSIV TV > Aprecieri publice ale comunităţii locale pentru tinerii din Petroşani cu performanţe şcolare şi sportive de excepţie

Aprecieri publice ale comunităţii locale pentru tinerii din Petroşani cu performanţe şcolare şi sportive de excepţie

DSC_0077Un sportiv de excepţie, campion mondial la gimnastică aerobică în 2014 şi trei absolvenţi de liceu, cu performanţe şcolare deosebite în acest an, cu toţii cetăţeni ai municipiului Petroşani au fost, săptămâna trecută, recompensaţi în cadrul unei ceremonii publice organizate de Administraţia Publică Locală din Petroşani.

Chiar dacă eforturile pe care le-au depus pentru a ajunge la aceste performanţe au fost deja răsplătite prin succesele obţinute până acum, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dorit să evidenţieze, o dată în plus, valoarea acestor tineri cu care comunitatea locală a Petroşaniului are motive de mândrie. „Consiliul Local a aprobat premierea acestor tineri, dar gestul pe care îl facem astăzi este mai mult decât simbolic. Este o recunoaştere din partea comunităţii a efortului pe care aceştia l-au făcut şi îl fac în continuare. Îi felicit pentru rezultatele lor şi sunt convins că vor reuşi şi de-acum încolo să facă ceea ce şi-au propus. De asemenea, îi felicit şi pe părinţii şi profesorii lor”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Cine sunt cei premiaţi, de această dată, de administraţia de la Petroşani ? Sportiva Bianca Becze, produs de succes al Şcolii Sportive de la Petroşani, este de câţiva ani un adevărat star al competiţiilor naţionale şi internaţionale de gimnastică aerobică. Cariera sa de 17 ani numără nu mai puţin de 49 de medalii de aur obţinute la diverse concursuri şi competiţii naţionale şi internaţionale, ultima fiind obţinută anul acesta la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică de la Cancun.

Ana Maria Călina, un alt premiant, este unul dintre elevii eminenţi ai şcolii petroşănene. Ea a absolvit anul acesta cursurile liceale ale Colegiului Economic “Hermes” din Petroşani, ca şef de promoţie, confirmând rezultatele bune la învăţătură şi în cadrul examenului de bacalureat, la care a obţinut cea mai mare medie din Valea Jiului (9,90) care este şi a doua medie de bacalaureat din judeţul Huneodara în 2014.

O performanţă la fel de bună a realizat şi Romeo Marko Neacşu, absolvent al Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani, care a obţinut, la examenul de bacalaureat din acest an cea mai bună medie a acestei şcoli de elită din judeţul nostru, respectiv 9,80.

Tot de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani este şi cel de-al patrulea elev premiat de administraţia locală de la Petroşani. Este vorba despre Ioana Paula Stroe, care a obţinut nota de 9,71 la examenul de bacalaureat din acest an.

Primarul municipiului Petroşani spune că toţi acesti tineri premiaţi pentru performanţele lor deosebite, sunt tot atâtea modele pentru tânăra generaţie din comunitatea locală a Petroşaniului, constituind în acelaşi timp, dovada elocventă a faptului că la Petroşani, când este vorba despre educaţie sau despre sport, întotdeauna se poate vorbi despre performanţă. Dincolo de valoarea pecuniară a premiilor pe care Consiliul local a decis că trebuie să le acorde acestor tineri de excepţie, primarul municipiului Petroşani este convins că aprecierile publice pe care aceştia le merită cu prisosinţă trebuie să fie şi vor fi mereu în atenţia comunităţii locale din Petroşani.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !